Draakjesmassage

De Qigong massage, zo heet de draakjesmassage officieel, is een oude wijsheid uit de chinese geneeskunde en werkt enorm goed bij jonge kinderen. De werking ervan is zelfs door 16 jaar wetenschappelijke studies aangetoond. Elk kind gaat erop vooruit.

Het zijn 12 Qigong massage bewegingen die ervoor zorgen dat je draakje gaat transformeren in een regenboogdraakje, een kind dat ontspannen gelukkig en full of life is.

Deze holistische methode is nog nauwelijks bekend in Nederland.

Hier wil ik graag verandering in brengen. Zodat de draakjesmassage bij de draakjes komt die er echt zoveel baat bij hebben. Is jouw draakje ook zo'n schatbewaarder? Dan heb ik iets superleuks voor je.

Voor de Parkstad Gezondheidsbeurs heb ik namelijk een speciaal workshop aanbod voor je. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen.

bw-nr-5

Mini draakjes massage

MAMA BABY QIGONG

BabyDrache_web

De minidraakjesmassage is voor baby's van 3 maanden tot ongeveer 2 jaar.

De massage zorgt voor een goede start en ondersteunt je baby in zijn ontwikkeling.

Met Mama Baby Qigong genieten jij en je baby van dagelijks extra 1:1 quality time en vinden zowel jij als je baby jullie ontspanning en rust terug. En dat versterkt jullie band.

Wist je dat Seleniet een mooie steen is om je (pasgeboren) babytje te begeleiden?

Voor de Parkstad Gezondheidsbeurs heb ik een speciaal workshop aanbod voor je. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen.

OMI BABY QIGONG

Oma-Baby_4_web

De minidraakjesmassage is voor baby's van 3 maanden tot ongeveer 2 jaar.

De massage zorgt voor een goede start en ondersteunt je kleinkind in zijn ontwikkeling.

Met Omi Baby Qigong genieten jij en je baby van dagelijks extra 1:1 quality time en vinden zowel jij als je baby jullie ontspanning en rust terug. En dat versterkt jullie band. Nog nooit was passen op je kleinkind zo gezond!

Wist je dat Seleniet een mooie steen is om je (pasgeboren) kleinkind te begeleiden?

Voor de Parkstad Gezondheidsbeurs heb ik een speciaal workshop aanbod voor je. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen.

QIGONG EARTH

show-Qigong-Übungen

Qigong Earth voor drakenvrouwen

Naast draakjesmassage leer ik Qigong Earth aan mamas. Dat zijn 12 Qigong Earth oefeningen voor je eigen ontspanning en welzijn. Deze zorgen ervoor dat je eigen energiebronnen gevuld zijn voordat je de draakjesmassage aan je draakje geeft. Je geeft namelijk je positieve hartenergie door aan je draakje. – Geluk is iets dat je geeft.

De Qigong Earth oefeningen komen uit de medical Qigong, zorgen dat je goed voor jezelf zorgt, je bij je eigen gevoelt komt en je lontje langer wordt. Vooral geschikt voor drakenvrouwen, die hoogsensitief en prikkelgevoelig zijn.

Daarom ontvang  je deze oefeningen gratis bij elke cursus die je bij mij kunt volgen.

Wie ben ik?

Ni Hao,

Ik ben Sandra van Happy Chi Coaching.

Ik geef draakjesmassage en leer ouders om deze dagelijks zelf op hun draakje(s) toe te passen.

De draakjesmassage hoort in elke huisapotheek, dat zeg niet ik maar de kinderen zelf. Ik word heel blij dat ik dit werk mag doen – het is mijn hartsmissie.

Ik werk met kleuren en niet met etiketjes (hsp, autisme, adhd). Ik kijk naar de oorzaak van het gedrag van het draakje. Vuur spuwen, driftbuien, druk zijn, slecht in slaap komen, moeite om van de ene activiteit naar de andere te komen, moeilijke eter, weinige sociale contacten, weinig spraak.

Benieuwd naar jouw kleur draakje?

 

Welke kleur is jouw draakje?

EERSTE HULP BIJ DRAAKJES

Eerste hulp bij draakjes is bedoeld om dagelijkse situaties voor je draakje en jou makkelijker te maken. Ter plekke en direct toepasbaar net als een kusje, warmtekruik of pleister.

Als je even met je handen in het haar zit en een hulp knop wel handig zou zijn...

Voor de Parkstad Gezondheidsbeurs heb ik namelijk een speciaal aanbod voor je. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen.

Koffer3

Tuina for Teens

Tuina for Teens is bedoeld voor je puber-draak om beter met dagelijkse prikkels om te kunnen gaan en bijv. slaap en concentratie te verbeteren. Terplekke en direct toepasbare oefeningen uit de Chinese geneeskunde.

Zodat je puber-draak zelf zijn prikkelverwerking kan verbeteren en hij niet afhankelijk van jou is om het toe te passen. Passend in de fase waarin je puber zich nu bevindt.

Leuk weetje: de drukpunten kun je ook voor je eigen prikkelverwerking toepassen.

woedeskala 1 (500 x 500 px)
regenboogdraakje5_web

Contact me via

Happy Chi Coaching

+31 6 137 86 923

Vul alstublieft een bericht in.