Draakjesmassage

De Qigong massage, zo heet de draakjesmassage officieel, is een oude wijsheid uit de chinese geneeskunde en werkt enorm goed bij jonge kinderen. De werking ervan is zelfs door 16 jaar wetenschappelijke studies aangetoond. Elk kind gaat erop vooruit.

Het zijn 12 Qigong massage bewegingen die ervoor zorgen dat je draakje gaat transformeren in een regenboogdraakje, een kind dat ontspannen gelukkig en full of life is.

Deze holistische methode is nog nauwelijks bekend in Nederland.

Hier wil ik graag verandering in brengen. Zodat de draakjesmassage bij de draakjes komt die er echt zoveel baat bij hebben. Is jouw draakje ook zo'n schatbewaarder? Dan heb ik iets superleuks voor je.

Voor het Health & Wellness Festival heb ik namelijk een speciaal workshop aanbod voor je. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen.

bw-nr-5

Mini draakjes massage

BabyDrache_web

De minidraakjesmassage is voor baby's van 3 maanden tot ongeveer 2 jaar.

De massage zorgt voor een goede start en ondersteunt je baby in zijn ontwikkeling.

Met Mama Baby Qigong genieten jij en je baby van dagelijks extra 1:1 quality time en vinden zowel jij als je baby jullie ontspanning en rust terug. En dat versterkt jullie band.

Wist je dat Seleniet een mooie steen is om je (pasgeboren) babytje te begeleiden?

Voor het Health & Wellness Festival heb ik een speciaal workshop aanbod voor je. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen.

show-Qigong-Übungen

Qigong Earth voor drakenvrouwen

Naast draakjesmassage leer ik Qigong Earth aan mamas. Dat zijn 12 Qigong Earth oefeningen voor je eigen ontspanning en welzijn. Deze zorgen ervoor dat je eigen energiebronnen gevuld zijn voordat je de draakjesmassage aan je draakje geeft. Je geeft namelijk je positieve hartenergie door aan je draakje. – Geluk is iets dat je geeft.

De Qigong Earth oefeningen komen uit de medical Qigong, zorgen dat je goed voor jezelf zorgt, je bij je eigen gevoelt komt en je lontje langer wordt. Vooral geschikt voor drakenvrouwen, die hoogsensitief en prikkelgevoelig zijn. Met of zonder draakje(s).

Wie ben ik?

Ni Hao,

Ik ben Sandra van Happy Chi Coaching.

Ik geef draakjesmassage en leer ouders om deze dagelijks zelf op hun draakje(s) toe te passen.

De draakjesmassage hoort in elke huisapotheek, dat zeg niet ik maar de kinderen zelf. Ik word heel blij dat ik dit werk mag doen – het is mijn hartsmissie.

Ik werk met kleuren en niet met etiketjes (hsp, autisme, adhd). Ik kijk naar de oorzaak van het gedrag van het draakje. Vuur spuwen, driftbuien, druk zijn, slecht in slaap komen, moeite om van de ene activiteit naar de andere te komen, moeilijke eter, weinige sociale contacten, weinig spraak.

Benieuwd naar jouw kleur draakje?

 

regenboogdraakje5_web

Contact me via

Happy Chi Coaching

+31 6 137 86 923

Vul alstublieft een bericht in.

Welke kleur is jouw draakje?