Zen op Zondag

Fliegender Drache

Ontspan, herlaad en verbind met Qigong

Stap binnen in de betoverende wereld van Zen op Zondag in het klooster van Simpelveld, ook bekend als het Drakenkasteel van Floris het Regenboogdraakje. Ontdek de magie van Qigong Earth oefeningen, waarbij je niet alleen zorgt voor je eigen welzijn, ontspanning en gezondheid, maar ook je lontje langer maakt. Deze workshop is speciaal ontworpen voor ouders van prikkelgevoelige kinderen die worstelen met slapeloosheid en overprikkeling. Leer hoe Qigong massage jou en je kind kunnen helpen om innerlijke vrede te vinden en verbinding te versterken. Geef jezelf en je kind de geschenken van harmonie, magie en rust

Happy thoughts van deelnemers van Zen op Zondag

"Nogmaals bedankt voor de fijne workshop. Heb de massage gisteren en vandaag meteen op mijn zoontje uit geprobeerd. Hij is al fan en dat terwijl mama echt nog wel wat te oefenen heeft!

Het draakje en het doosje werden ook heel positief ontvangen 🙂

Vanavond een deel van de oefeningen gedaan bij mijn draakje en hij is echt heel snel daarna ingeslapen."

"Ik wilde je bedanken voor de hele goede lessen. Ik heb hier thuis echt zo'n draakje die er zeer veel baat bij heeft. Je technieken doen wonderen voor hem.

Hij vraagt er zelf om, het helpt hem enorm en het is een fijn moment samen.

Heerlijk.

Het is het enorm waard om te doen. Het was verrassend dat er ook een stuk voor je eigen ontspanning bij zit. Het werkt heel goed, is fijn en dat had ik nooit gedacht."

Dankjewel voor de mooie aanbieding van de cursus en workshop en de geweldig liefdevolle manier waarop je deze invulling geeft.

%

Aandacht voor jouw eigen ontspanning in kleine groepjes van  max. 6 personen.

%

Opladen van je eigen batterijen zodat je lekker in je vel zit.

%

handvaten om je draakje zelf te helpen te kalmeren, te groeien en te bloeien.

Wie ben ik?

Ni Hao,

Ik ben Sandra van Happy Chi Coaching.

Ik geef Qigong massage en leer ouders om deze dagelijks zelf op hun draakje(s) toe te passen.

De draakjesmassage zoals de kinderen de massage noemen, hoort in elke huisapotheek, dat zeggen de kinderen zelf. Ik word heel blij dat ik dit werk mag doen – het is mijn hartsmissie.

Ik werk met kleuren en niet met etiketjes (hsp, autisme, adhd). Ik kijk naar de oorzaak van het gedrag van het draakje. Vuur spuwen, driftbuien, druk zijn, slecht in slaap komen, moeite om van de ene activiteit naar de andere te komen, moeilijke eter, weinige sociale contacten, weinig spraak.

Elk draakje laat op zijn eigen tijd en tempo zijn mooiste kleuren zien.

De basis is een ouder de lekker in zijn vel zit en relaxed is. Want je geeft je positieve energie en onvoorwaardelijke liefde door aan je kind.

Met Qigong Earth in de kloostertuin ga ik precies hiervoor zorgen. Dat jij weer lekker kunt relaxen en goed voor jezelf zorgt. Dat komt je draakje alleen maar ten goede.

Ik noem het een liefdevolle relaxrevolutie.

 

Sandra-gong-selfie-web

Contact me via

Happy Chi Coaching

+31 6 137 86 923

Vul alstublieft een bericht in.
Kopfhörer

De luisterverhalen van Floris het regenboogdraakje

Ga je mee op avontuur?