Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij deze challenge. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

3 daagse challenge van overprikkeling naar ontspanning en ontwikkeling

Door je email adres in te vullen schrijf je je in voor deze gratis challenge.

Deze vindt plaats van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 april 2024.

mama-und-drache-relaxed_web

Elk draakje is een veelvoeler. Heeft extra lange voelsprieten. Je draakje wordt belemmert door de prikkels om hem heen. Hij laat dat door middel van zijn gedrag zien. Spuwt je draakje ook vaker vuur, is hij droevig of leeft hij in zijn eigen wereldje? Heb je ook zo'n draakje thuis?

Neem deel aan de challenge en ontdek hoe je een prikkelfilter voor je draakje kunt creëren. Welke kleur is jouw draakje? Je komt er tijdens de Challenge achter.

Programma van de Challenge

 

Dag 1:

We kijken samen waar je draakje en jij tegenaanlopen, zowel thuis als op school. Welke kleur is jouw draakje?

 

Reize

Dag 2:

 

Ervaar samen met je draakje ontspanning dmv praktische oefeningen en maak kennis met een eeuwenoude wijsheid. Zodat je draakje niet meer op zijn tenen hoeft te lopen.

 

bw-nr-5

Dag 3:

 

Als je kind ontspannen is, is er ruimte voor ontwikkeling. We kijken welke wensen jij voor de ontwikkeling en toekomst van je draakje hebt.

 

Fliegender Drache

 

In een afsluitende masterclass op dag 3 neem ik je bij de hand, laat ik nog meer direct toepasbare oefeningen zien en heb ik een heel magisch aanbod voor jou en je draakje.

De challenge vind plaats in de besloten Happy Chi Community. Hier kun je de challenge volgen en op elkaar reageren. Je actieve bijdrage van jou en je draakje aan de community wordt beloond - je verdient drakenmunten en je draakje kan zelfs een sterrenmunt verdienen. Deze kunnen in de drakenshop verzilvert worden.

 

Profilfoto2

Wie ben ik?

Ik ben Sandra, mama van 2 draakjes van 15 en 12 jaar. Na een lange zoektocht om zelf mijn prikkelgevoelig draakje (toen 6) te helpen stuitte ik op een oude wijsheid uit de Chinese Geneeskunde. De Qigong massage.

Ik werk met kleuren en niet met etiketjes. Elk prikkelgevoelig kind is een draakje dat een bepaalde kleur laat zien aan de hand van zijn gedrag. Na een tijdje transformeert het draakje in een regenboogdraakje: een kind dat ontspannen, gelukkig en full of life is.

Deze prachtige tool hoort in elke huisapotheek. Dat zeg niet ik maar de draakjes zelf. Ze vragen er zelf om, het helpt hen enorm en het is een fijn moment samen. Heerlijk. Elk kind heeft hier baat bij.

Ik word heel blij van de resultaten die de ouders met me delen nadat ze "draakjesmassage" hebben toegepast.

Dat gun ik jou en je draakje ook van harte.

 

Weet je iemand die belist aan deze Challenge moet deelnemen?

Deel deze dan via de onderstaande social media buttons.