Draakjesmassage

De Qigong massage, zo heet de draakjesmassage officieel, is een oude wijsheid uit de chinese geneeskunde en werkt enorm goed bij jonge kinderen. De werking ervan is zelfs door 16 jaar wetenschappelijke studies aangetoond. Elk kind gaat erop vooruit.

Het zijn 12 Qigong massage bewegingen die ervoor zorgen dat je draakje gaat transformeren in een regenboogdraakje, een kind dat ontspannen gelukkig en full of life is.

Deze holistische methode is nog nauwelijks bekend in Nederland.

Hier wil ik graag verandering in brengen. Zodat de draakjesmassage bij de draakjes komt die er echt zoveel baat bij hebben. Is jouw draakje ook zo'n schatbewaarder? Dan heb ik iets superleuks voor je.

Voor de NVA autisme markt op 6 april 2024 van 12 uur tot 16 uur heb ik namelijk een speciaal workshop aanbod voor je. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen.

bw-nr-5

Wie ben ik?

Ni Hao,

Ik ben Sandra van Happy Chi Coaching.

Ik geef draakjesmassage en leer ouders om deze dagelijks zelf op hun draakje(s) toe te passen.

De draakjesmassage hoort in elke huisapotheek, dat zeg niet ik maar de kinderen zelf. Ik word heel blij dat ik dit werk mag doen – het is mijn hartsmissie.

Ik werk met kleuren en niet met etiketjes (hsp, autisme, adhd). Ik kijk naar de oorzaak van het gedrag van het draakje. Vuur spuwen, driftbuien, druk zijn, slecht in slaap komen, moeite om van de ene activiteit naar de andere te komen, moeilijke eter, weinige sociale contacten, weinig spraak.

Benieuwd naar jouw kleur draakje?

 

Welke kleur is jouw draakje?

EERSTE HULP BIJ DRAAKJES

Eerste hulp bij draakjes is bedoeld om dagelijkse situaties voor je draakje en jou makkelijker te maken. Ter plekke en direct toepasbaar net als een kusje, warmtekruik of pleister.

Als je even met je handen in het haar zit en een hulp knop wel handig zou zijn...

Voor de NVA Autisme Markt 2024 heb ik namelijk een speciaal aanbod voor je. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen.

Koffer3
regenboogdraakje5_web

Contact me via

Happy Chi Coaching

+31 6 137 86 923

Vul alstublieft een bericht in.